Челници ПСЖ-а покренули истрагу против тренера Галтијеа због навода о расизму

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 19:50

Челници ПСЖ-а покренули истрагу против тренера Галтијеа због навода о расизму

Челници фудбалског клуба Пари Сен Жермен покренули су интерну истрагу због навода да је њихов тренер Кристоф Галтије имао расистичке коментаре док је био тренер Нице. Фото: Танјуг/АР/Andreas Schaad Наводно се Галтије, док је био у Ници, жалио на то да има превише црнаца и муслимана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у тиму, као и да је његов усвојени син, који му је и агент, имао расистичке изјаве на рачун тамнопутих играча и оних који су исламске вероисповести, а вест су пренели сви француски медији.
Галтије је дошао у проблем због наводних расистичких изјава, које су обелодањене од стране некадашњег спортског директора Нице Жулијена Фурнијеа, који је послао један мејл са садржином која компромитује тренера ПСЖ-а.
Тренер „светаца“ је одлучно одбацио оптужбе, али је његов клуб, који је у власништву арапских милијардера из Катара, ипак одлучио да покрене интерну истрагу, не би ли установио шта се тачно догодило у овом случају и да ли су ове расистичке оптужбе истините.
Уколико се испоставе да јесу, извесно је да ће Галтије добити отказ, закључују француски медији.
Košarkaši Fenerbahčea desetkovani povredama pred meč protiv Crvene zvezde

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Челници ПСЖ-а покренули истрагу против тренера Галтијеа због навода о расизму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.