Почели радови на одржавању – Лединачки и Буковачки поток већ ове године у пуном сјају

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 18:03

Почели радови на одржавању – Лединачки и Буковачки поток већ ове године у пуном сјају

Град Нови Сад почео је са радовима у градским и приградским насељима на редовном одржавању канала и потока, а са циљем да се омогући бољи проток воде и спречи њено изливање. Фото: IG/uprava_investicije.ns Ови радови подразумевају кошење траве, крчење растиња и измуљење, односно чишћење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наноса из корита, као и радове на уређењу обала и стабилизацији дна у кориту потока.
Тренутно се обављају радови на уређењу Лединачког и Буковачког потока.
Фото: Град Нови Сад На Лединачком потоку ове године планира се уређење у дужини од 40 метара. Радови подразумевају постављање бетонских каналета у кориту потока, као и косих бетонских елемената на обалама потока.
На Буковачком потоку планирано је постављање каналета у дужини од 100 метара, као и косих елемената у дужини од 300 метара.
Што се тиче мелиоративних канала, ради се тарупирање, измуљење, крчење шибља и растиња, а тренутно се уређују канали у Будисави, Бегечу, Ченеју и Великом риту.
Za deset godina na Sajlovu urađeno 37 novih ulica, u prvi vrtić uloženo 292 miliona dinara (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почели радови на одржавању – Лединачки и Буковачки поток већ ове године у пуном сјају се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.