Лука Модрић жели да остане у Реалу, одбио понуду из Саудијске Арабије

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 17:41

Лука Модрић жели да остане у Реалу, одбио понуду из Саудијске Арабије

Фудбалер Реала и хрватски репрезентативац Лука Модрић одбио је понуду од 60 милиона евра од једног клуба из Саудијске Арабије, пошто жели да настави каријеру у мадридском клубу, објавио је шпански новинар Томас Гонзалез-Мартин. Фото: Танјуг/AP/Manu Fernandez Капитен хрватске репрезентације >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << има уговор са Реалом до краја сезоне, али још није добио понуду за продужење сарадње.
„Модрић је поручио Реалу да жели да остане још једну годину дана и да одбија огромну понуду из Саудијске Арабије. Нудили су му 60 милиона евра за двогодишњи уговор, али он жели да остане у Реалу. Он планира да заврши каријеру у мадридском клубу“, тврди Гонзалез-Мартин.
Модрић је у Реалу од 2012. године, а у мадридском клубу зарађује годишње око 10 милиона евра.
„Модрићев менаџер је протеклих месеци саопштио челницима Реала да Модрић има понуду из Саудијске Арабије. То је натерало председника Реала Флорентина Переза да помисли да хрватски фудбалер жели да напусти Мадрид. Сада је Модрић одлучио да лично челницима Реала каже да је одбио понуду из Саудијске Арабије“, додао је Гонзалез-Мартин.
Smoling ostaje u Romi do 2025. godine?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лука Модрић жели да остане у Реалу, одбио понуду из Саудијске Арабије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.