Спајић негира да је у конфликту са Милатовићем

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 17:35

Спајић негира да је у конфликту са Милатовићем

Један од лидера Покрета Европа Сад (ПЕС) Милојко Спајић казао је данас да није тачно да је у конфликту са страначким колегом и новоизабраним председником Црне Горе Јаковом Милатовићем. Фото: Wikimedia Commons/Dulajle Што се њега тиче, казао је, са Милатовићем је у одличним односима.
Он >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је новинарима, након конференције „Црна Гора после председничких избора“, рекао да га те приче не интересују јер се бави озбиљним стварима.
Спекулације о поделама у ПЕС-у трају већ данима. Поцеле су када је Спајић рекао да би да је изабран за председника поднео оставку на страначке функције, док је Милатовић био изричит да то неће урадити.
Милатовић је раније данас рекао да не зна ко ће бити носилац изборне листе ПЕС-а на ванредним парламентарним изборима заказаним за 11. јун.
Иначе, Милатовић је био заменски кандидат за Спајића на председничким изборима, пошто је Државна изборна комисија одбила његову кандидатуру због пријаве боравишта.
Ruskoj delegaciji na čelu sa Lavrovim još nisu odobrene vize za SAD

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спајић негира да је у конфликту са Милатовићем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.