Руској делегацији на челу са Лавровим још нису одобрене визе за САД

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 16:50

Руској делегацији на челу са Лавровим још нису одобрене визе за САД

Кремљ није срећан због чињенице да Сједињене Америчке Државе нису одобриле визе руској делегацији, предвођеној министром спољних послова Сергејом Лавровим, изјавио је данас портпарол руског председништва Дмитриј Песков. Фото: Танјуг/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Негативно“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одговорио је Песков на питање новинара како коментарише то што САД још нису одобриле визе за Лаврова и руску делегацију како би учествовали на седницама Савета безбедности Уједињених нација, преноси ТАС С.
Песков је истакао да није видео суштину те поруке и додао да ће морати да је проучи.
Он је нагласио да САД као домаћин УН има обавезу коју мора да испуни.
Заменик руског шефа дипломатије Сергеј Рјабков изјавио је раније да ће руска делегација учествовати у раду СБ УН крајем априла, док је стални представник Русије у УН Василиј Небензја најавио да ће Лавров посетити седиште УН у Њујорку и учествовати на седницама СБ 24. и 25. априла.
Медији су претходно пренели да би Лавров могао да председава седницом СБ УН, на којој ће бити разматран шестомесечни извештај генералног секретара УН Антонија Гутереша о Косову и Метохији.
Peskov: Uvođenje elektronskih poziva za vojsku bilo neophodno

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руској делегацији на челу са Лавровим још нису одобрене визе за САД се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.