Енеа Бастијанини пропушта трку за Велику награду САД у Остину

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 14:11

Енеа Бастијанини пропушта трку за Велику награду САД у Остину

Возач Дукатија Италијан Енеа Бастијанини пропустиће наредну трку Мото ГП шампионата за Велику награду САД, која ће бити одржана у недељу у Остину, саопштио је италијански тим. Фото: Танјуг/AP/Antonio Calanni Бастијанини се повредио приликом пада на спринт трци за ВН Португалије због >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чега је пропустио и ВН Аргентине.
Дукати је саопштио да ће италијанском мотоциклисти бити потребно још неколико недеља како би се у потпуности опоравио од повреде. Бастијанинија ће на стази у Остину да замени Италијан Микеле Пиро. Трку за ВН САД пропустиће и возач Хонде Шпанац Марк Маркез, који се још није опоравио од повреде десне руке.
Прво место у генералном пласману држи возач ВР46 тима Марко Бецеки са 50 бодова.
Patike Majkla Džordana prodate na aukciji za 2,2 miliona dolara, oboren rekord

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Енеа Бастијанини пропушта трку за Велику награду САД у Остину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.