Вучић: Упознао сам Хила са све тежом ситуацијом Срба на КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 11:35

Вучић: Упознао сам Хила са све тежом ситуацијом Срба на КиМ

Председник Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Сједињених Америчких Држава Кристофера Хила и навео да га је упознао са све тежом ситуацијом и изазовима са којима се суочава српски народ на Косову и Метохији и да је поновио забринутост због учесталих напада, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << хапшења и других притисака којима су изложени. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Република Србија се труди да доследном и одговорном политиком сачува мир и обезбеди сигурнији и лакши живот свих грађана, уз поштовање и примену међународног права и договореног у дијалогу са Приштином, а амбасадора Хила сам замолио за пуну подршку и ангажман САД на том путу“, навео је Вучић на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав.
Vučević: Napad na Jovanovića 38. napad na Srbe na KiM ove godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Упознао сам Хила са све тежом ситуацијом Срба на КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.