Инзаги: Потребна нам је још једна сјајна утакмица да дођемо до полуфинала

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 10:04

Инзаги: Потребна нам је још једна сјајна утакмица да дођемо до полуфинала

Тренер фудбалера Интера Симоне Инзаги изјавио је након утакмице са Бенфиком да је његовој екипи потребна још једна сјајна утакмица да би се пласирали у полуфинале. Фото: Танјуг/AP Photo/Luca Bruno Фудбалери Интера победили су екипу Бенфике на гостовању 2:0 у првој утакмици четвртфинала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Лиге шампиона, преноси Спорт клуб.
„Имао сам наде у вези ове утакмице, јер тим је играо добро, стварао много шанси, без обзира што нисмо побеђивали. Момци су одиграли сјајно против веома јаке екипе, на тешком гостовању, стадиону који имао невероватну атмосферу. Ипак, знамо да је ово тек први меч, а Бенфика је већ показала ове сезоне да уме да игра добро било где. Тако да нам је потребна још једна сјајна утакмица да дођемо до полуфинала“, изјавио је Инзаги.
Реванш утакмица биће одиграна 19. априла у Милану.
„Били су бољи. Постигли су голове из мало прилика. И ми смо имали исто толико прилика, али нисмо постизали голове. То је прича ове утакмице. То је део фудбала, некада се и изгуби утакмица“, истакао је тренер Бенфике Роџер Шмит.
Italijanski derbi u četvrtfinalu LŠ – Napoli gostuje Milanu, Real dočekuje Čelsi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Инзаги: Потребна нам је још једна сјајна утакмица да дођемо до полуфинала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.