Министарство: Започет инспекцијски надзор поводом смрти у погону Зиђина у Бору

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 21:11

Министарство: Започет инспекцијски надзор поводом смрти у погону Зиђина у Бору

Инспектори рада Инспектората за рад Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, хитно су реаговали и у најкраћем року започели инспекцијски надзор, поводом случаја са смртним исходом који се рано јутрос догодио у трећој смени у погону Топионице послодавца >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Serbia ZiJin Copper“ д.о.о. у Бору. Фото: Танјуг/Зоран Милић Како је саопштило Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, након окончања инспекцијског надзора, Инспекторат за рад предузеће мере из своје надлежности у односу на утврђене чињенице.
Momirović: Srbija pravi velike uspehe u trgovinskoj razmeni sa Kinom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министарство: Започет инспекцијски надзор поводом смрти у погону Зиђина у Бору се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.