Кецмановић елиминисан у првом колу Монте Карла

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 17:55

Кецмановић елиминисан у првом колу Монте Карла

Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан је већ у првом колу Мастерса у Монте Карлу, пошто је данас поражен од Италијана Лоренца Мусетија са 2:0 у сетовима – 6:7, 0:6. Фото: Танјуг/AP/Hiro Komae Меч је трајао сат и по, а Србин је био конкурентан само у првом сету.
Ниједан тенисер није >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << успео у првом сету да одузме сервис ривалу, па се играо тај-брејк. После 1:1 на старту тај-брејка, Кецмановић је изгубио шест поена у низу, па је Италијан лако добио први сет.
У другом сету Италијан је доминантно, без изгубљеног гема, стигао до победе и пласмана у друго коло, где ће му ривал бити земљак Лука Нарди.
Кецмановић је јуче поражен у два финала у португалском Ешторилу, и у синглу и у дублу, па је јасно да је и умор утицао на неочекивано лак пораз од Италијана.
FIFA naredila Lidsu da isplati 27,9 miliona evra bivšem fudbaleru Ogistenu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кецмановић елиминисан у првом колу Монте Карла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.