Перез жели на крају сезоне да доведе Фирмина у Реал

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 14:01

Перез жели на крају сезоне да доведе Фирмина у Реал

Председник Реала Флорентино Перез жели на крају сезоне да ангажује фудбалера Ливерпула и бразилског репрезентативца Роберта Фирмина, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super Фирмино је стигао у Ливерпул из Хофенхајма 2015. године за 40 милиона евра. Шпански Ел Насионал >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наводи да је бразилски фудбалер спреман да напусти енглески клуб, а Перез жели да убеди Бразилца да настави каријеру у Реал.
Шпански медији наводе да ће избор нападача које мадридски клуб жели да доведе у летњем прелазном року бити доста сужен. „Руководство Реала је научило лекцију на примеру српског нападача Луке Јовића. Он је стигао у Реал из Ајтрахта за 63 милиона евра, а Реал је напустио пошто је постигао само три гола на 51. мечу. Реал тако скупу грешку не жели да понови“, истиче се у тексту Ел Насионала.
Фирмино (31) је за Ливерпул одиграо 359 утакмица и постигао је 109 голова уз 79 асистенција.
Alegri se posvađao sa Paredesom na treningu Juventusa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Перез жели на крају сезоне да доведе Фирмина у Реал се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.