Ћави: Брине ме како ћемо освојити титулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 12:28

Ћави: Брине ме како ћемо освојити титулу

Тренер фудбалера Барселоне Ћави Ернандез изјавио је након утакмице са Ђироном да га брине како ће његова екипа ове сезоне освојити титулу, преноси шпански АС. Фото: Танјуг/AP/Jose Breton Фудбалери Барселоне и Ђироне ремизирали су синоћ у оквиру 28. кола шпанске ЛаЛиге. Барселона је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тренутно лидер на табели са 13 бодова више од Реала који је на другој позицији.
„Не брине ме Левандовски и његови промашаји. Брине ме како ћемо освојити титулу. Играли смо добро против Ђироне. Нисмо били успешни пред голом, али мислим да смо заслужили више од бода. Имамо 13 бодова предности, али остало је још десет мечева. Ипак, на почетку сезоне бисмо и крвљу потписали да у овом моменту будемо у оваквој позицији“, закључио је Ћави.
Benfika večeras čeka Inter, Bajern gostuje Mančester sitiju u četvrtfinalu Lige šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ћави: Брине ме како ћемо освојити титулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.