Лула: Отварамо ново поглавље у историји Бразила

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 07:11

Лула: Отварамо ново поглавље у историји Бразила

Председник Бразила Луиз Инасио Лула да Силва изјавио је јуче, поводом 100. дана на функцији председника, да његова влада отвара ново поглавље у историји те земље. Foto:AP Photo/Eraldo Peres Он је навео да његов оптимизам није преувеличан и додао да је уверен да ће Конгрес усвојити нови фискални >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << оквир који је предложила Влада Бразила.
Бразилски председник је рекао су каматне стопе „превисоке“, као и да ометају економски раст, те да ће дуго очекивани фискални оквир помоћи да се Бразил избори са тим проблемом, преноси Ројтерс.
Он је поручио да ће Бразил ускоро постати „зелена хидроелектрана Латинске Америке“.
Лула се дотакао и јануарских нереда када су присталице његовог претходника Жаира Болсонара упале у зграду владе, рекавши да „крајња десница није желела да напусти власт“.
Erdogan: Vojni budžet Turske će dostići 75 milijardi dolara

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лула: Отварамо ново поглавље у историји Бразила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.