Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 20:00

Заветници планирају нереде широм Србије: Напад у Аранђеловцу је само почетак!

Представници екстремно десничарске опозиције исценирали су инцидент и на седници скупштинског Одбора за КиМ. Foto: Tanjug/Miloš Milivojević Након што је на данашњој седници Скупштине општине Аранђеловац дошло до инцидента, када су синови народног посланика из редова Заветника Зорана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Зечевића физички напали одборника Српске напредне странке Микицу Васића, странка, чија је лидерка Милица Ђурђевић Стаменковски, добила је задатак да прави сличне немире по читавој Србији.
Такође, представници опозиције, предвођени Бошком Обрадовићем и Милицом Ђурђевић Стаменковски, направили су хаос и исценирали инцидент и на седници скупштинског Одбора за КиМ.
Иако су тражили седницу Одбора, на коју је са својим тимом дошао директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић да представи извештај и разговара о свим темама од значаја за живот српског народа на Космету, те дијалогу у Бриселу, њих то није занимало већ су напустили седницу уз вику и дреку, нападајући и вређајући чланове Одбора.
Том приликом лажне патриоте су лупале вратима, и уносиле се у лице члановима Одбора…
Vasković: Narodni front Jelene Trivić ukloniće i režim i Dodika, i njegovu lažnu opoziciju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Заветници планирају нереде широм Србије: Напад у Аранђеловцу је само почетак! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.