Милићевић о пројекту летњих кампова за децу током јула и августа

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 19:00

Милићевић о пројекту летњих кампова за децу током јула и августа

Министар без портфеља задужен за координацију активности и мера у области односа са дијаспором Ђорђе Милићевић позвао је данас челнике српских удружења из Немачке, Швајцарске и Хрватске да учествују у пројекту летњих кампова за децу током јула и августа у 30 градова и општина >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << широм Србије, који ће окупити 15.000 малишана из дијаспоре. FOTO TANJUG/ ÐORÐE ČOLOVIĆ/bs Током састанка са представницима Асоцијације српских фолклорних друштава дијаспоре која окупља више од 20.000 чланова широм Европе, Милићевић је рекао да ће цео пројекат финансирати Министарство, а спроводити локалне самоуправе, наведено је у саопштењу Кабинета министра без портфеља.
Милићевић је саговорнике обавестио и о серији онлајн састанака са успешним привредницима српског порекла из дијаспоре који су заинтересовани за улагања у Србију.
Циљ Министарства је да повеже привреднике из дијаспоре са локалним самоуправама које ће потенцијалним улагачима представити своје пројекте.
Милићевић је посебно истакао да је Србија данас земља која је економски и политички стабилна.
Ризик улагања у Србију не постоји, већ само економска и правна сигурност и гарантована исплативост пословања, навео је он.
Đedović: Sanacijom zgrada u Valjevu, potrošnja energije biće smanjena za 30%

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милићевић о пројекту летњих кампова за децу током јула и августа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.