Вучић се сутра састаје са шефицом УНМИК-а Каролин Зијаде

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 17:00

Вучић се сутра састаје са шефицом УНМИК-а Каролин Зијаде

Председник Србије Александар Вучић састаће се сутра у Београду са шефицом УНМИК-а Каролин Зијаде. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Састанак је предвиђен за 10 часова у згради Генералног секретаријата председника Републике, најавила је прес служба председника.
Зијаде је данас, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у разговору с председницом Владе Србије Аном Брнабић, поручила да је циљ да се очува мир и стабилност на Косову и Метохији и посебно похвалила иницијативу „Отворени Балкан“, као могућност бољег економског повезивања региона, саопштила је Влада Србије.
Брнабић је пренела да је веома забринута за безбедност Срба на Косову и Метохији.
Брнабић и Зијаде су разговарале о Извештају генералног секретара УН о раду УНМИК, који ће бити представљен на седници СБ УН 27. априла, о ситуацији на Косову и Метохији, положају Срба и неалбанског становништва, као и о неопходнности имплементације Бриселског споразума.
NIS pozvao studente za plaćenu praksu – prijave za „NIS Calling“ do 24. aprila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић се сутра састаје са шефицом УНМИК-а Каролин Зијаде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.