Одбор за КиМ размотрио Извештај о раду Канцеларије за КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 15:46

Одбор за КиМ размотрио Извештај о раду Канцеларије за КиМ

Одбор за Косово и Метохију је седници одржаној данас размотрио Извештај о раду Канцеларије за Косово и Метохију за период јануар-децембар 2022. године. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић На седници затвоиреној за јавност, присутни чланови и заменици чланова Одбора једногласно су >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прихватили Извештај, објављено је на сајту Народне Скупштине.
Извештај је образлагао директор Канцеларије Петар Петковић, који је детаљно упознао Одбор и са процесом дијалога у Бриселу, а у раду седнице учествовали су заменици и помоћници директора канцеларије за Косово и Метохију.
Чланови Одбора су једногласно осудили инцидент који су изазвали чланови и заменици чланова опозиционих странака тиме што су напустили седницу.
„Њихово политички неодговорно понашање, потпуно супротно пословнику Народне скупштине који прецизно одређује рад и седнице одбора, указује да је инцидент био намерно изазван с циљем онемогућавања Одбора да одржи седницу на којој је на дневном реду био изузетно значајан Извештај о раду Канцеларије за КиМ и на којој се разговарало и о процесу дијалога у Бриселу“, наводи се у објави Скупштине.
Petković: Deo opozicije divljao na sednici odbora za KiM

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбор за КиМ размотрио Извештај о раду Канцеларије за КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.