Мундо депортиво: Меси одуговлачи преговоре са Французима, чека понуду Барселоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 13:55

Мундо депортиво: Меси одуговлачи преговоре са Французима, чека понуду Барселоне

Најбољи фудбалер Пари Сен Жермена Лионел Меси одуговлачи преговоре са шампионом Француске у вези продужења уговора, јер аргентински репрезентативац чека понуду Барселоне, тврди Мундо депортиво. Фото: Танјуг/AP Photo/Thibault Camus Меси је 2021. стигао у ПСЖ из Барселоне, а има уговор са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << париским клубом до краја сезоне. Аргентински фудбалер је раније најавио да ће по завршетку Светског првенства у Катару објавити где ће да настави каријеру, али још није донео коначну одлуку.
„Меси би се најрадије вратио у Барселону. Он чека понуду каталонског клуба, која још није стигла. Барселона жели да се Меси врати, али за сада не може да пошаље конкретну понуду због финансијских проблема. Руководство каталонског клуба преговара са спонзорима, који би омогућили повратак Месија, а уједно би Барселона избегла кршење правила финансијског фер-плеја“, наводи Мундо депортиво.
Меси (35) је био члан Барселоне од 2000. до 2021. године, а са каталонским клубом освојио је 34 трофеја. За екипу са Ноу Кампа је одиграо 778 утакмица и постигао је 672 гола.
Maldini: Anćeloti mi je rekao da će Real i Milan igrati u finalu Lige šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мундо депортиво: Меси одуговлачи преговоре са Французима, чека понуду Барселоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.