Си-Ен-Ен: У једном процурелом документу Пентагона наводи се да је шпијуниран Зеленски

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 10:30

Си-Ен-Ен: У једном процурелом документу Пентагона наводи се да је шпијуниран Зеленски

Амерички Си-Ен-Ен објавио је да је имао увид у 53 докумената која су процурела из Пентагона, за које се чини да су направљени у периоду од половине фебруара до почетка марта, и у којима се, између осталог, наводи да су САД шпијунирале председника Украјине Володимира Зеленског. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/AP Photo/Olivier Matthys „То није изненађујуће“, рекао је извор близак Зеленском.
Ипак, Си-Ен-Ен наводи да су украјински званичници дубоко фрустрирани због цурења података.
Амерички обавештајни извештај наводи да је Зеленски крајем фебруара „сугерисао да се нападну руске локације у руској области Ростов“ користећи беспилотне летелице, пошто Украјина нема далекометно оружје способно да добаци толико.
Обавештајни податак би могао да оправда став Вашингтона, који не жели да да Украјини далекометне ракетне системе, због страха да би Кијев могао да их користи за напад на руску територију, међутим, Украјинци су обећали да то неће учинити. Прошле недеље, у јавности су процурели обавештајни подаци Пентагона, где се, према писању страних медија, наводно види да су САД шпијунирале, не само противничке земље, већ и савезнике.
Kiril: Rusija i Zapad u vojnom sukobu zbog različitih vrednosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Си-Ен-Ен: У једном процурелом документу Пентагона наводи се да је шпијуниран Зеленски се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.