Британски медији: Џеси Марш одбио да преузме Лестер

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 10:16

Британски медији: Џеси Марш одбио да преузме Лестер

Амерички фудбалски тренер Џеси Марш није прихватио понуду Лестера да постане нови менаџер клуба са стадиона „Кинг Пауер“, преноси британски „Телеграф“. Фото: Танјуг/AP/Czarek Sokolowski Лестер је без менаџера од другог априла, пошто је Брендан Роџерс добио отказ због лоших резултата >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клуба у Премијер лиги. Марш је претходних неколико дана преговарао са челницима Лестера, али до договора није дошло.
„Лисице“ се тренутно налазе на претпоследњем месту на табели Премијер лиге са само 25 бодова. Марш (49) је без посла од фебруара када је добио отказ у Лидсу, а раније је водио Монтреал, Њујорк, Салцбург и Лајпциг.
Jirgen Klop: Nije mi jasno kako nismo pobedili Arsenal

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Британски медији: Џеси Марш одбио да преузме Лестер се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.