Рукометаши Војводине вечерас дочекују Звезду на Сланој Бари

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Apr.2023, 16:29

Рукометаши Војводине вечерас дочекују Звезду на Сланој Бари

Вечерас од 20 часова новосадска публика ће у СЦ „Слана бара“ имати прилике да гледа дерби меч у којем ће рукометаши Војводине дочекати екипу Црвене звезде у 23. колу Аркус лиге Србије. Фото: РК Војводина Рукометаши Војводине имају сјајну, али напорну сезону због обавеза у домаћем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << првенству и у Еврокупу, због тога су црвено – бели у Скопљу са Вардаром у Сеха лиги играли у подмлађеном саставу и убедљиво изгубили (38:25).
Војводина је тренутно првопласирана екипа у Аркус лиги Србије, док Звезда заузима 6. позицију на табели.
Košarkaši Vojvodine dočekuju OKK Beograd u utakmici sezone, Ljubičić poziva publiku na Spens

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рукометаши Војводине вечерас дочекују Звезду на Сланој Бари се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.