Крајиновић поражен у финалу квалификација у Монте Карлу

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Apr.2023, 13:50

Крајиновић поражен у финалу квалификација у Монте Карлу

Српски тенисер Филип Крајиновић поражен је од Мађара Мартона Фучовича 0:2 (3:6, 7:5) у финалном мечу квалификација за Мастерс у Монте Карлу. Фото: Танјуг/AP/Mark Baker Фучович је до победе над Србином стигао за сат и 39 минута. У оба сета водила се велика борба, а пресудила је чињеница да је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мађар боље користио брејк лопте и био смиренији у одлучујућим моментима.
Крајиновић и даље теоретски може сутра да заигра у првом колу јер ће најмање један од поражених финалиста квалификација добити шансу да буде у главном жребу после одустајања Брендона Накашиме од учешће на турниру.
Три Србина данас играју мечеве на Мастерсу у Монте Карлу

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Крајиновић поражен у финалу квалификација у Монте Карлу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.