Вилдоза: Желим Партизан у финалу АБА лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Apr.2023, 12:28

Вилдоза: Желим Партизан у финалу АБА лиге

Кошаркаш Црвене звезде Лука Вилдоза изјавио је да није знао ништа о Србији и да га је менаџер наговорио да дође у Србију. Фото: ABA liga/Dragana Stjepanović „Двоумио сам се зато што је нова земља, нисам знао ништа о њој. Нисам говорио језик, нити сам знао некога из екипе. Било је тешко да дођем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << овде. На крају је то добра одлука. После два, три месеца, схватио сам да је добра одлука и презадовољан сам овде“, рекао је Вилдоза на ТВ „Арена Спорт“.
Говорио је о животу у нашој земљи, као и о саиграчима, навијачима и Партизану.
Вилдоза је открио и како гледа на навијаче у Србији.
„Пуни су енергије. То сам видео и код навијача Звезде и код навијача Партизана. Имам осећај да једва чекају да дође утакмица и онда ти једноставно пренесу ту енергију. Нама то значи јер онда играмо мотивисаније“, казао је Вилдоза.
Аргентинац је открио каква је атмосфера у тиму и које су му жеље за крај сезоне.
„Добра је атмосфера унутар екипе. У свлачионици је све добро. У АБА чекамо да се заврши прва фаза, а после ћемо да знамо ко иде у плеј-оф са ког места и посебно где ће да буде Партизан. Чекамо њих. Да, волео бих да у финалу АБА лиге играмо против њих. То ми је додатна мотивација“, завршио је Аргентинац.
Пораз кошаркаша Денвера од Јуте, „необичан“ дабл-дабл Јокића

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вилдоза: Желим Партизан у финалу АБА лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.