Кешељ: Тужно је кад полиција испитује тренера, Србија увек уз свој народ на КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Apr.2023, 18:55

Кешељ: Тужно је кад полиција испитује тренера, Србија увек уз свој народ на КиМ

Након малтретирања због таблица, бројних, готово свакодневних хапшења, на мети тзв косовских органа нашли су се сада и српски спортисти на Косову и Метохији. Фото: WikimediaCommons/Christopher Johnson „Тужан је дан када морамо да слушамо вести како полиција тзв државе испитује тренера за шта >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << спрема децу и шта деца тренирају“, изјавио је државни секретар у Министарству спорта Републике Србије Марко Кешељ.
„Небројано пута видели смо како међународни органи слепо посматрају дејство Куртијевих зликоваца којима је једини задатак истребити Србе са територије Косова и Метохије. Од константних претњи, пљачки, неоснованих и измишљених разлога за хапшења, до рањавања српске деце на наше свете празнике, то увек спроводе као монструозну за њих посластицу и нема Божића или Васкрса када се њихове злочиначке радње не понављају“, навео је Кешељ.
„Свет није видео овакво угњетавање и малтретирање, а додатно боли чињеница да из Европе углавном ћуте на овакве срамне потезе тзв косовских власти“, истиче он.
„Министарство спорта и држава Србија су уз све своје спортисте на Косову и Метохији, децу и професионалне спортисте који годинама бију битку да им се омогући основно људско и спортско право – да се такмиче и побеђују. Држава Србија ће увек и заувек бити уз свој народ“, поручио је Кешељ.
Dodik: Ambasada SAD u BiH urušava ugled svoje države

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кешељ: Тужно је кад полиција испитује тренера, Србија увек уз свој народ на КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.