Ивановић: Поштујемо противника, зна се шта морамо да урадимо

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Apr.2023, 17:55

Ивановић: Поштујемо противника, зна се шта морамо да урадимо

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је дан пре утакмице са Борцем да његова екипа зна шта треба да уради да би наставила низ победа. Фото: АБА лига/Драгана Стјепановић Кошаркаши Борца сутра од 19:30 часова дочелују београдске „црвено-беле“ у оквиру 25. кола АБА >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << регионалне лиге.
„Утакмице у Чачку су увек изазов не само због верне публике на трибинама, Борац је свакако тим који по свом квалитету заслужује боље место на табели. Имају неколико врло искусних играча, странца који је већ адаптиран на тим и средину у којој игра, и неколико врло малдих и изузетно талентованих играча који дају свој допринос ове сезоне. Нема калкулација, поштујемо противника, зна се шта морамо да урадимо јер желимо да наставимо серију победа“, истакао је тренер „црвено-белих“.
Кошаркаш Црвене звезде Далибор Илић изјавио је да гостовање у Чачку никада није лако.
„Имају изванредну публику, сада и додатни мотив јер играју за опстанак у лиги и желе победу. И ми желимо да наставимо серију добрих резултата, подижемо форму, полако се комплетирамо и очекујемо да одиграмо добру и чврсту утакмицу против тима у коме знамо од кога нам прети највећа опасност“, закључио је Илић.
Serđo Skariolo preuzima Real?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ивановић: Поштујемо противника, зна се шта морамо да урадимо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.