Новак: Син Стефан навија за Партизан, ја само кад не игра са Звездом

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Apr.2023, 16:31

Новак: Син Стефан навија за Партизан, ја само кад не игра са Звездом

Најбољи тенисер света и велики звездаш Новак Ђоковић открио је да његов син Стефан навија за Партизан. Фото: Танјуг/AP Photo/Aaron Favila Отац Новак и син Стефан Ђоковић навијали су за Партизан на гостовању код Монака.


Стефан је ипак био мало бучнији навијач, срчано би испратио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сваки поен Београђана на путу до победе за плеј-оф Евролиге.
Новак се на то осврнуо у краткој изјави за француски Есвик, откривши да је његов наследник навијач Партизана.
„Зна се да навијам за Звезду. То променим кад Партизан игра против било ког другог, сем Звезде. Син Стефан је велики присталица Партизана. Дошли смо вечерас да уживамо у мечу и атмосфери“, рекао је Новак.
„Пратим утакмице Партизана и Звезде у Евролиги када год стигнем и то годинама. Када год сам у Београду, идем на утакмице. Партизан је близу топ осам и желим им да дотле и дођу. Звезда је остала кратка, али је и њихова сезона свакако фантастична. То је велика ствар пре свега за српску кошарку. Кошарка је традиција у Србији, можда најпопуларнији спорт, сви је волимо и пратимо“, изјавио је Ђоковић.
Preokret Krajinovića – još korak do glavnog žreba u Monte Karlu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новак: Син Стефан навија за Партизан, ја само кад не игра са Звездом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.