Атланта изгубила од ослабљене Филаделфије, Богдановић једноцифрен

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Apr.2023, 16:21

Атланта изгубила од ослабљене Филаделфије, Богдановић једноцифрен

Кошаркаши Атланта хокса поражени су 136:131 од Филаделфија севентисиксерса, Богдан Богдановић је завршио меч са девет поена. Фото: Танјуг/AP Photo/Hakim Wright Sr. Крај је регуларне сезоне и сви тимови који су обезбедили свој циљ или пак немају шта да изгубе решили су да одмарају своје носиоце >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << игре.


Филаделфија је тако отишла у Атланту без Џоела Ембида и Џејмса Хардена и успела да оствари победу против Хокса у пуном саставу.
Почетком треће доенице Атланта је имала Филу на „коленима“, јер су водили 15 разлике. Борбени другопозивци гостију су успели да се врате и обезбеде продужетак. Налет самопоуздања су искористили да се преокрене у потпуности у додатном периоду.
Први међу једнакима у Филаделфији по поенима били су Џејден Мекденијелс и Џорџ Нијанс са по 24 поена, Мекденијелс је ухватио и 11 скокова. Данијел Хаус их је пратиоса 22 поена.
Тре Јанг је одиграо сјајну утакмицу са 27 поена и 20 асистенција за Атланту. Дежонте Мари и Џон Колинс су стали на 19 поена. Садик Беј је убацио 15 поена.
Богдан Богдановић је умало био двоцифрен са девет поена, уз 3/6 из игре.
Хокси окончавају регуларну сезону против Селтикса, Сиксерси гостују Нетсима.
„Јастребове“ потом чека плеј-ин турнир, док тим из града „братске љубави“ паузира захваљујући трећем месту.
Darijus Tompson MVP 33. kola Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Атланта изгубила од ослабљене Филаделфије, Богдановић једноцифрен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.