Мијатовић: Морамо сами да решимо свој проблем

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Apr.2023, 16:10

Мијатовић: Морамо сами да решимо свој проблем

Тренер кошаркаша Борца Дејан Мијатовић изјавио је дан пре утакмице са Црвеном звездом да његов тим мора сам да се побрине за своју позицију на табели. Кошаркаши Борца у недељу од 19:30 часова дочелују београдске „црвено-беле“ у оквиру 25. кола АБА регионалне лиге. Фото: Кошаркашки >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клуб „Борац – Чачак“ Екипа из Чачка је тренутно 13. на табели АБА лиге и потребна јој је једна победа у наредна два кола да би осигурала опстанак.


„Искрен да будем, не знам шта бих рекао. Сплит је био феноменалан против нас, сваку лопту коју је послао ка кошу завршила је на дну мрежице, а против МЗТ-а није био ни близу те партије. Али, не можемо да се ослањамо на резултате других тимова, морамо да покушамо да сами решимо свој проблем“, изјавио је Мијатовић.
Осврнуо се тренер клуба из Чачка и на квалитете противника.
„Уз Партизан, она је главни конкурент за освајање лиге. Игра изузетну кошарку од када је тим преузео Душко Ивановић. Он је поставио добар темељ, види се то у приступу, енергији, начину на који екипа игра. Откако је у тим стигао Кампацо, ростер је додатно ојачан, тако да Црвена звезда има можда и најбоље бекове у Европи. Када се игра против таквог противника нема притиска, али постоји одговорност да се покажемо у најбољем светлу. Желимо да пробамо да парирамо у многим стварима. То је битно момцима и мени“, закључио је Мијатовић.
Mijailović: Partizanov Top 8 je veliki uspeh srpskog sporta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мијатовић: Морамо сами да решимо свој проблем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.