Гувернер Флориде ДеСантис интензивира сукоб са компанијом Волт Дизни

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Apr.2023, 15:33

Гувернер Флориде ДеСантис интензивира сукоб са компанијом Волт Дизни

Гувернер Флориде Рон Де Сантис интензивирао је сукоб са компанијом „Valt Disni Co“ тражећи да се поништи акт који је компанија Дизни усвојила с циљем да ограничи моћ Управног одбора тематског парка на Флориди који је именовао гувернер ДеСантис. Фото: Танјуг/John Bazemore Де Сантис је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у четвртак изјавио „Hilsdejl“ колеџу у Мичигену, да ће законодавно тело државе Флориде поништити промене које је компанија Дизни унела у статут управљачког акта мало пре него што је изгубила контролу над тематским парком на Флориди, преноси Ројтерс.
„Они нису изнад закона који важе за све грађане Флориде. Било да избију паклени пожари или нас задесе поплаве ми ћемо се побринути да се на Флориди спроводе закони“, рекао је ДеСантис кога многи виде као председничког кандидата на изборима 2024. године.
Blinken sledeće nedelje u Vijetnamu u cilju podizanja diplomatskih odnosa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гувернер Флориде ДеСантис интензивира сукоб са компанијом Волт Дизни се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.