Бирате оловку за обрве? Пратите ова три савета и увек ће изгледати природно

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Apr.2023, 09:05

Бирате оловку за обрве? Пратите ова три савета и увек ће изгледати природно

Обрве су у последње време изузтено важне. Фото: Pexels/Antoni shkraba Оловке, заједно са геловима су два наша најомиљенија производа када треба стилизовати обрве.
Ови производи попуњавају све празнине и исправљају грешке/недостатке у облику, чинећи да чак и најтање обрве изгледају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пуније и гушће. Али, пре него што купите следећу оловку за обрве, добро је знати неколико корисних савета који ће вам помоћи да направите прави избор!
Три савета за избор оловке за обрве 1. Ако желите да постигнете природан резултат у свом изгледу, веома је важно уложити у оловку за обрве са танким врхом, која имитира ефекат природних длачица, нудећи апсолутну прецизност у њиховом формирању и попуњавању.
2. Добро је да оловка коју сте одабрали има уграђену четкицу на полеђини, јер то помаже у равномерној расподели и блендању боје на обрвама.
3. Што се тиче нијансе, можете одабрати нијансу сличну природним длачицама ваших обрва или ако желите интензивнији ефекат, који је у контрасту са вашом косом, једну или две нијансе светлије/тамније.
Не заборавите, осим тога, колико ће крајњи резултат бити интензиван или природан, зависи од начина и интензитета којим ћете нанети оловку на својим обрвама.
Genijalan trik za blistavo beli veš: Potrebna su vam dva sastojka koja ima svaka kuća

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бирате оловку за обрве? Пратите ова три савета и увек ће изгледати природно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.