Канцеларија за КиМ: Још један Србин приведен на Јарињу

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Apr.2023, 19:39

Канцеларија за КиМ: Још један Србин приведен на Јарињу

Никола Тодоровић, лекар запослен у КБЦ у Косовској Митровици, приведен је данас на прелазу Јариње док је возио малолетну децу у општину Србица, на породичну Крсну славу, саопштила је вечерас владина Канцеларија за Косово и Метохију. Фото: Танјуг/AP Photo/Visar Kryeziu Припадници Косовске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << полиције зауставили су га због недостајуће докумантације за децу. Извели децу из возила и малтретирали Тодоровића пред њима. Када им се успротивио, привели су га, додаје се у саопштењу.
Канцеларија за Косово и Метохију истиче да је одмах ангажовала адвоката ухапшеном Тодоровићу.
„Реч је о још једном случају иживљавања од стране Косовске полиције. Која свакодневно тражи изговоре и оправдања да би малтретирала и приводила Србе. Случај Тодоровића издваја се по томе што је малтретирање доживео пред троје деце од 12, осам и пет година, и то на Славу“, додаје се у саопштењу.
Ministar Vučević prisustvovao obeležavanju Dana početka agresije na karaulu “Košare“

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Канцеларија за КиМ: Још један Србин приведен на Јарињу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.