Гвардиола: Да не побеђујемо, сменили би ме

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Apr.2023, 19:30

Гвардиола: Да не побеђујемо, сменили би ме

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је пред утакмицу са Саутемптоном да он до сада није добио отказ јер побеђује, преноси Скајспорт. Фото: Танјуг/Martin Rickett/PA via AP У последњих мецец дана четири клуба у Премијер лиги су променила менаџера. Док је Челси вратио Лампарда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који је добио отказ у лондонском клубу почетком 2021. године.
„Нажалост, ово се често дешава. Одаћу вам тајну, побеђујем. Да не побеђујемо, сменили би ме. Нисам на клупи зато што имам бољу фризуру од осталих тренера, него зато што побеђујем. Спортски директори и власници клубова одлучују кад би требало неког сменити, уједно оцењују наш рад. Док сам био млађи, Енглеска је држала до традиције и чувала тренере. У модерно доба су сви под огромним притиском. Нарочито услед великих улагања, то могу да разумем. Некад функционише, некад не. Тако је како је, морамо да се прилагодимо”, изјавио је Гвардиола.
Solsjker na korak od dolaska na klupu Briža

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гвардиола: Да не побеђујемо, сменили би ме се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.