Најучинковитије вежбе за губљење сувишних килограма

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Apr.2023, 18:00

Најучинковитије вежбе за губљење сувишних килограма

Добре вести за све који не воле да трче и да превише вежбају. Фото: Pixabay/StockSnap Иако је ефикасно за мршављење, трчање је мало људи омиљена вежба. На срећу, постоје вежбе које још боље топе масти.
„Burpee“ Ова вежба траје кратко и високог је интензитета. Морате користити све своје >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мишиће и сагорети много калорија. Вежбаћете снагу и координацију, а идеална је за људе који се иначе не баве спортом. Ако сте почетник, почните са малим понављањима.
Чучњеви Када радите чучњеве, активирате квадрицепсе, глутеус максимус, тетиве и мишиће за контролу кичме. Постоји много варијанти чучњева и сваки од њих ће побољшати флексибилност кукова и затегнути мишиће.
Вијача Током ове вежбе активира се више мишића него током трчања. Ако имате континуитет, прескакање вијаче може изгубити килограме и спречити кардиоваскуларне болести. Сагорећете дупло више масти него када идете на трчање. На пример, можете сагорети 130 калорија за 10 минута прескакања вијаче.
Kako da ostanete aktivni i motivisani za trening kod kuće

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најучинковитије вежбе за губљење сувишних килограма се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.