Путин: Имамо посла са крајње окрутним режимом у Украјини

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 16:36

Путин: Имамо посла са крајње окрутним режимом у Украјини

Русија у Украјини има посла са режимом који је крајње окрутан, чак и према сопственим грађанима, изјавио је данас председник Русије Владимир Путин на састанку са вршиоцем дужности лидера самопроглашене Доњецке Народне Републике Денисом Пушилином у Кремљу. Фото: Танјуг/Mikhail >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Нажалост, у стварности имамо посла са режимом који се понаша на крајње окрутан начин, не само према нашим грађанима, већи према својим“, рекао је Путин, а преноси ТАС С.
Он је рекао да је циљ руских снага да украјинске снаге потисну на дистанцу на којој не могу да нашкоде руским војницима.
Путин је нагласио да руске снаге имају мисију да окончају гранатирање Донбаса.
Пушилин је истакао да је најхитније решити питање гранатирања ДНР.
Prigožin: Ukrajinske snage ne napuštaju Bahmut

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Имамо посла са крајње окрутним режимом у Украјини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.