Зеленски захвалио Пољској на историјској помоћи

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 07:44

Зеленски захвалио Пољској на историјској помоћи

Председник Украјине Володимир Зеленски је током посете Варшави захвалио Пољској на „историјској помоћи“, указавши да званична Варшава помаже да се оформи коалиција западних сила која би обезбедила Украјини борбене авионе, као што је допринела да се набаве тенкови за украјинску >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << војску. Фото: Танјуг/AP Photo/Czarek Sokolowski Током говора на тргу у Варшави, Зеленски је рекао да Русија неће победити Европу док Украјина и Пољска стоје „раме уз раме“, преноси Ројтерс.
Председник Украјине захвалио је Пољској на њеној „историјској помоћи“ у прикупљању западне помоћи за његову земљу.
Зеленски је рекао да се украјинске снаге и даље боре за град Бахмут, али да би могле и да се повуку „у случају да се суоче са ризиком да буду одсечене“.
Zelenski: „Odgovarajuće odluke“ u slučaju rizika od opkoljavanja u Bahmuta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски захвалио Пољској на историјској помоћи се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.