Фудбалери Реала понизили Барселону, три гола Бенземе

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 07:33

Фудбалери Реала понизили Барселону, три гола Бенземе

Фудбалери Реала су као гости синоћ декласирали Барселону (4:0) у реванш мечу полуфинала Купа краља и пласирали се у финале у ком ће се за трофеј борити против Осасуне, 6. маја у Севиљи. Фото: Танјуг/AP Photo/Joan Monfort Преломни тренутак меча десио се у надокнади полувремена, кад је голман >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Реала Тибо Куртоа одбранио стопостотну шансу Роберту Левандовском, а у контранападу је гол за вођство Реала постигао Винисијус Жуниор.
Реал је тим голом надокнадио минус из првог меча (Барселона победила 1:0), а онда је на сцену ступио Карим Бензема. Најбољи фудбалер планете за 2022. годину и освајач Златне лопте постигао је три гола у другом полувремену, један од њих са беле тачке, и тако нанео лидеру Ла Лиге један од најубедљивијих пораза у историји Ел Класика.
Đoković na listu turnira uvrstio i masters u Madridu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Реала понизили Барселону, три гола Бенземе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.