Ана Ивановић: Новак Ђоковић је неприкосновен у тенису

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 17:11

Ана Ивановић: Новак Ђоковић је неприкосновен у тенису

Некадашња српска тенисерка Ана Ивановић изјавила је данас да је њен сународник Новак Ђоковић неприкосновен у овом спорту. Фото: Танјуг/AP/Cristophe Ena Ђоковић се тренутно налази на првом месту АТП листе испред Шпанца Карлоса Алкараза.
„Мислим да ће Ђоковић врло брзо достићи све >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рекорде. Карлос Алкараз игра добро, али мора још тога пуно да докаже. Видим да је отказао наступ у Монте Карлу, пошто има проблема са повредом. Њему је потребно још времена да стабилизује форму и да се докаже. Ђоковић је дефинитивно неприкосновен у свету тениса“, изјавила је Ивановићева за К1.
Она је истакла да заједно са супругом Бастијаном Швајнштајгером прати тенис и фудбал, а у последње време и кошаркаше Партизана, који постижу добре резултате у Евролиги.
„Мој отац је недавно требало да нас посети, али је померио долазак да би испратио утакмице кошаркаша Партизана“, додала је Ивановићева.
Ивановићева је истакла да би волела да млади српски тенисери крену њеним и стопама Ђоковића и Јелене Јанковић.
„Мени би заиста било драго да видим нове генерације које иду нашим стопама. Неки људи нису знали да цене оно што смо ми постигли. Нове генерације другачије размишљају. Ми смо много више ценили неке могућности, а у данашње генерације су другачије. Драго ми је да видим да наши тенисери постижу добре резултате на турнирима“, додала је Ивановићева.
Она је навела да мора много ствари да се сложи да би спортиста стигао до самог врха.
„Доста зависи и од саме личности. Мора да буде посебан карактер, да држи ниво тренинга, да је спреман на одрицање, стрес и одговорност. Мора пуно ствари да се сложи да неко дође до самог врха. Оно што људи виде је само врх леденог брега. Када сам била мала мене је само тенис занимао. Радо бих била неком ментор или саветник. Не бих могла да будем тренер, јер то изискује доста путовања“, рекла је Ивановићева.
Ана Ивановић се крајем 2016. године повукла из тениса. Она је на првом месту WТА листе провела 12 недеља.
„Недостаје ми тенис, али сам срећна и испуњена у браку. Волела бих да се једног дана вратим на терен и да играм егизибиције“, истакла је некадашња српска тенисерка.
Ивановићева је данас у срећном браку са бившим немачким фудбалером Бастијаном Швајнштајгером и мама дечака, Луке и Леона, а ускоро ће се породити по трећи пут.
ФИФА доживотно суспендовала бившег председника ФС Перуа

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ана Ивановић: Новак Ђоковић је неприкосновен у тенису се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.