Понашања која излуђују фризере, а да нисмо ни знали

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 13:01

Понашања која излуђују фризере, а да нисмо ни знали

Помислили бисмо да нема много ствари које би фризеру сметале код нас приликом шишања или фенирања, али заправо многих нисмо ни били свесни. Фото: Pexels/Valeria Boltneva Једна фризерка је на друштвеним мрежама открила шест ствари које људи често раде, а које знају да буду напорне. Не само >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да су ове ствари веома иритантне за фризера, већ ће и учинити да ваш термин потраје много дуже.
Фризерка Кеилин Емили недавно је објавила снимак на ТикТок-у, откривајући ствари на које би требало да обратимо пажњу.
– Немојте да носите дуксерицу са капуљачом на њој, она нас омета при сређивању фризуре. Такође када сте у фотељи за прање косе трудите се да не дижете главу, мислећи да нам тако помажете, ми ћемо то учинити за вас – гласе прва два савета и додаје:
– Покушајте да не гледате у нас док вам перемо косу – то зна да нам буде напорно. Она је такође скренула пажњу на то да мокра коса изгледа тамније него иначе, па не би требало да тада процењујемо боју и излажемо евентуално незадовољство већ да сачекамо да се осуши феном пре него што кренемо са процењивањима.
Истина је да већина нас на ове појединости не помисли, па бисмо могли да на то обратимо пажњу када се следећи пут нађемо у “столици за сређивање”.
Ove tri namirnice nikako ne smete davati bebama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Понашања која излуђују фризере, а да нисмо ни знали се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.