Вејд Болдвин најкориснији играч (МВП) Евролиге у марту

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2023, 15:43

Вејд Болдвин најкориснији играч (МВП) Евролиге у марту

Кошаркаш Макабија Вејд Болдвин проглашен је за најкориснијег играча (МВП) Евролиге у марту, саопштено је данас на званичном сајту најквалитетнијег европског клупског такмичења. Фото: Wikimedia Commons/ Sandro Halank Макаби је у марту забележио шест победа и један пораз у Евролиги. Болдвин >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у марту за Макаби просечно постизао 18,7 поена и имао шест асистенција по утакмици. Он је имао просечан индекс корисности 20,3.
Кандидати за МВП марта били су Данте Егзум (Партизан), Џордан Лојд (Монако), Никола Миротић (Барселона), Џанан Муса (Реал) и Шабаз Нејпир (Армани).
Макаби је другог марта поражен од Монака 86:67, а онда је забележио шест узастопних победа у Евролиги против Фенербахчеа, Ефеса, Басконије, Асвела, Виртуса и Арманија.
Макаби се налази на петом месту на табели Евролиге са 19 победа и 13 пораза.
Кошаркаши Денвера без Јокића победили Голден Стејт, Атланта надиграла Далас

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вејд Болдвин најкориснији играч (МВП) Евролиге у марту се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.