Вархељи у Риму: Разговори о убрзаном процесу интеграција у ЕУ у новом окружењу

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2023, 14:11

Вархељи у Риму: Разговори о убрзаном процесу интеграција у ЕУ у новом окружењу

Комесар Европске уније за проширење Оливер Вархељи, уочи почетка састанка министара спољних послова земаља Западног Балкана у Риму, поручио је да ће се разговарати о убрзању процеса интеграција у новом безбедносном окружењу. Фото: Wikimedia Commons/European Parliament from Како је Вархељи објавио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на свом Твитер налогу, проширење је један од главних приоритета Европске уније за јачање мира, безбедности и просперитета.
Поред шефова дипломатија земаља Западног Балкана на састанцима у Риму, говориће и Вархељи, као и шведски министар спољних послова Тобијас Билстром.
Forum građana u Francuskoj podržava eutanaziju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вархељи у Риму: Разговори о убрзаном процесу интеграција у ЕУ у новом окружењу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.