МУП расписао конкурс за упис у Средњу школу унутрашњих послова у Сремској Каменици

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2023, 11:10

МУП расписао конкурс за упис у Средњу школу унутрашњих послова у Сремској Каменици

Министарство унутрашњих послова саопштило је данас да је расписало конкурс за упис 210 ученика у први разред Средње школе унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“ у Сремској Каменици за школску 2023/2024. годину, који ће трајати до 18. априла. Фото: Танјуг Право учешћа на конкурсу имају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кандидати рођени после 31. августа 2006. године који имају држављанство Србије и пребивалиште у Србији непрекидно, последњих годину дана.
Како се наводи у саопштењу МУП-а, међу условима су и ти да се против кандидата не води кривични поступак, није му изречена васпитна мера или казна малолетничког затвора као и да испуњава критеријуме здравствене, психолошке и физичке способности као и безбедносне услове, за стицање образовања.
Пријаву на конкурс подноси родитељ, односно други законски заступник кандидата на обрасцу пријаве која се може добити у полицијској станици или преузети са интернет адресе www.шуп.еду.рс уз осталу документацију, непосредно у СШУП (Сремска Каменица, ул. Железничка број 22) или у полицијској станици, по месту пребивалишта кандидата у року од 15 дана од дана објављивања конкурса.
Више информација о конкурсу може се наћи на интернет страници МУП-а www.mup.gov.rs и Средње школе унутрашњих послова.
Poreska uprava objavila kalendar izmirivanja poreskih obaveza firmi za april

Преузмите андроид апликацију.
Чланак МУП расписао конкурс за упис у Средњу школу унутрашњих послова у Сремској Каменици се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.