Концерт поводом Дана студената у дому Живојин Ћулум

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2023, 10:25

Концерт поводом Дана студената у дому Живојин Ћулум

Студенти новосадске Академије уметности, који живе у студентском дому „Живојин Ћулум“, поводом Дана студената 4. априла организују бесплатан концерт за станаре дома и остале студенте. Фото: СЦНС Наступају Бојана Вујић, Душан Перић и Владмир Мереи са бендом Прљава фреквенција. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Изводиће дела класичне музике, као и ауторску рок музику у акустичним аранжманима.
Концерт је део програма СЦеНС студентска сцена који пружа прилику студентима да представе своје знања и таленте у оквиру Студентског центра Нови Сад.
На СЦеНС студентској сцени могу се представити студенти свих факултета Универзитета у Новом Саду слањем имејла са садржајем програма на studentskicentarnovisad@gmail.com, који уз продукцијску помоћ СЦНС-а могу приредити књижевне вечери, предавања, изложбе и концерте у просторијама и амфитеатру на отовореном студентског дома Живојин Ћулум.
Na ovogodišnjoj konferenciji „Build it first“ očekuje se više od 200 učesnika (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт поводом Дана студената у дому Живојин Ћулум се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.