Чукарички пеналима до трећег места Супер лиге, Партизан спао на четврту позицију

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 20:44

Чукарички пеналима до трећег места Супер лиге, Партизан спао на четврту позицију

Фудбалери Чукаричког оправдали су улогу фаворита против Радничког у Нишу и славили 2:0 у 28. колу Суперлиге Србије, прешавши Партизан на трећој позицији на табели. Фото: Градске инфо Сем ТСЦ-а у Сурдулици, Чукарички се такође враћа са југа са три бода у „џепу“ и напретком на табели >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << услед кикса Партизана против Војводине.
Оба гола су постигнута из пенала у првом полувремену и оба пута је стрелац био Марко Доцић. Прво у 21., па у трећем минуту судијске надокнаде.
Чука је трећа са 56 бодова, два мање од ТСЦ-а и два више од тима из Хумске. Уколико до краја сезоне задржи ту позицију, тим са Брда иде у групну фазу Лиге конференција, а у случају да Црвена звезда тројумфује и у Купу, отварају се квалификације за Лигу Европе.
У наредном колу Чукарички гсотује Јавору у Ивањици, па следи вероватно дуел сезоне са Партизаном у Хумској.
I rukometaši Vojvodine bolji od Partizana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чукарички пеналима до трећег места Супер лиге, Партизан спао на четврту позицију се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.