Трамп ће се у уторак обратити из Флориде после саслушања у Њујорку

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 20:13

Трамп ће се у уторак обратити из Флориде после саслушања у Њујорку

Бивши председник САД Доналд Трамп говориће у уторак увече из Флориде, након што се буде појавио пред судом у Њујорку због оптужнице која је подигнута против њега, саопштено је из Трампове канцеларије. Фото: Танјуг/AP Photo/Alex Brandon Очекује се да ће Трампу бити узети отисци прстију >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и да ће бити фотографисан у њујоршком суду у уторак после подне, када ће постати први амерички председник који се суочио са кривичном пријавом.
Оптужница се тиче истраге из 2016. године и подмићивања порно звезде Сторми Денијелс.
Трамп планира да сутра авионом отпутује за Њујорк из његове резиденције у Мар-а-Лагу на Флориди и проведе ноћ у Трамп кули, пре него што се појави у уторак на суду, рекла је особа упозната са питањем за Ројтерс.
Predsednik Ekvadora: Građanima dozvoljeno da poseduju i koriste vatreno oružje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп ће се у уторак обратити из Флориде после саслушања у Њујорку се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.