Три медаље на Првенству државе за кајакаше новосадског Лимана

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 19:36

Три медаље на Првенству државе за кајакаше новосадског Лимана

Јуче, у суботу 1. априла, у Бачкој Паланци је одржано Првенство државе на 5000 метара, у организацији Кајакашког савеза Србије. Фото: Уступљене фотографије Ово је било прво такмичење у сезони и прилика да се види спремност наших такмичара. Они су вредно тренирали током зимског периода >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и са нестрпљењем очекивали да одмере снаге са кајакашима из клубова широм Србије.
Трке су одржане на дистанци од 5000 метара у категорији Пионира, пионирки, кадета, кадеткиња, јуниора, јуниорки и сениора, сениорки.
Кајак кану клуб „Лиман“ са новом тренерком Иваном Шешум може бити врло задовољан оствареним резултатима.
На Првенству државе наступило је седам такмичара из Кајакашког клуба Лиман.
Лука Цвијановић је у категорији пионира освојио убедљиво прво место и златну медаљу.
Фото: Уступљене фотографије У категорији кадета оба такмичара су завршила на постољу. Миљан Делић је освојио златну медаљу, а Марко Цвијановић бронзану. У категорији сениора наступио је Михајло Петовић, којем је бронза замало измакла, те је завршио четврти.
Sutra počinju prijave za upis dece u novosadske vrtiće, evo kako da prijavite svoje dete

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Три медаље на Првенству државе за кајакаше новосадског Лимана се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.