Председник Еквадора: Грађанима дозвољено да поседују и користе ватрено оружје

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 18:53

Председник Еквадора: Грађанима дозвољено да поседују и користе ватрено оружје

Председник Еквадора Гиљермо Ласо саопштио је данас да ће због раста криминала и несигурности у тој земљи цивилима бити дозвољено да носе и користе ватрено оружје. Фото: Танјуг/AP Photo/Markus Schreiber Он је у телевизијском обраћању прецизирао да је влада Еквадора модификовала декрет >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који регулише поседовање и ношење ватреног оружја, преноси Ројтерс.
Како је рекао, цивилима ће бити у складу са законом дозвољено да носе и користе ватрено оружје за самоодбрану, у складу са законом.
Сосао је да ће цивили моћи да употребљавају и бибер спреј.
Председник Еквадора је прогласио ванредно стање у граду Гвајакилу и суседним градовима Дуран и Самборондон, као и провинцијама Санта Елена и Лос Риос.
Грађанима ових области ће, између осталог, бити уведен ноћни полицијски час, од 1 до 5 сати ујутру.
Parižani danas glasaju o zabrani električnih trotineta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник Еквадора: Грађанима дозвољено да поседују и користе ватрено оружје се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.