Хет-трик Бенземе за само седам минута

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 18:41

Хет-трик Бенземе за само седам минута

Фудбалери Реала победили су данас у Мадриду екипу Ваљадолида резултатом 6:0 (4:0) у мечу 27. кола шпанске Ла лиге. Фото: Танјуг/AP/Kirsty Wigglesworth Реал је четири гола постигао у првом полувремену и то од 22. до 36. минута. Родриго је у 22. минуту довео Реал у вођство, а онда је Карим Бензема постигао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << хет-трик за седам минута. Он се уписао у стрелце у 29, 32. и 36. минуту. Марко Асенсио је повисио на на 5:0 у 73, а коначан резултат поставио је Лукас Васкез у 91. минуту.
Шпански медији наводе да је ово други најбржи хет-трик у историји Реала. Фернандо Јеро је у априлу 1992. на утакмици против Еспањола (7:0) остварио хет-трик у дресу Реала за само шест минута.
Реал је други на табели Ла лиге са 59 бодова, док је Ваљадолид 16. са 28. Реал ће у наредном колу у Мадриду дочекати Виљареал, док ће Ваљадолид на свом терену играти са Мајорком.
Babić strelac za Almeriju, nedovoljno za trijumf protiv Selte

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хет-трик Бенземе за само седам минута се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.