Брендан Роџерс више није менаџер Лестера

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 16:56

Брендан Роџерс више није менаџер Лестера

Познати фудбалски тренер из Северне Ирске Брендан Роџерс више није менаџер Лестера, саопштио је данас енглески клуб.
У саопштењу се наводи да су Роџерс и Лестер споразумно раскинули сарадњу после јучерашњег пораза у Лондону од екипе Кристал Паласа (1:2) у 29. колу Премијер >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лиге. Фото: Танјуг/AP/Rui Vieira „Брендан одлази након четири године као један од најуспешнијих менаџера у историји клуба. Са њим смо 2021. године освојили ФА куп, што је био први трофеј у клупској историји у том такмичењу. Исте године смо освојили Комјунити шилд, а две године заредом смо играли у европским такмичењима“, саопштено је из Лестера.
Роџерс (50) је Лестер водио од 2019. године, а пре тога је тренирао Селтик, Ливерпул, Свонси, Рединг и Вотфорд. Популарне „лисице“ ће у наставку сезоне водити досадашњи помоћни тренери Адам Садлер и Мајк Стовел.
Лестер се тренутно налази на 19. месту на табели Премијер лиге са 25 бодова. Лестер је 2016. године био шампион Премијер лиге, а везао је шест мечева без победа у овом такмичењу.
Babić strelac za Almeriju, nedovoljno za trijumf protiv Selte

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брендан Роџерс више није менаџер Лестера се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.