Председник Вучић обилази сајам вина у Верони

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 15:38

Председник Вучић обилази сајам вина у Верони

Председник Србије Александар Вучић стигао је на Међународни сајам вина, VinItaly 2023, који се одржава у Верони. Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav На сајму су га дочекали Гувернер региона Венето у Италији Лука Заја и министар спољних послова и међународне сарадње Италије Антонио Тајани. Вучић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће заједно са премијерима Северне Македоније и Албаније, Димитром Ковачевским и Едијем Рамом обићи сајам вина.
Потом ће заједно са министром спољних послова Антонијем Тајанијем, обићи заједнички штанд на којем се представљају винари из Србије, Албаније и Северне Македоније.
На заједничком штанду представиће се више од 200 етикета најбољих вина из Србије, Северне Македоније и Албаније. Од укупног броја, 90 етикета је из Србије из 41 винарије.
Вина на штанду Опен Балкан представиће врхунски сомелијери три земље, а биће организован и мастерклас на коме ће бити представљене аутохтоне сорте Балкана. VinItaly  је водећи сајам вина и алкохолних пића посвећен винским компанијама на светском тржишту. Учестује 4.500 излагача, а очекује се и рекордан број посетилаца.
Vučić: Razgovaramo o saradnji i kooperaciji Srbije i Albanije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник Вучић обилази сајам вина у Верони се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.