Хелах Кипроп и Абеје Ајана победници Париског маратона

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 12:26

Хелах Кипроп и Абеје Ајана победници Париског маратона

Етиопљанин Абеје Ајана победио је на Париском маратону, који је одржан данас у главном граду Француске. Фото: Танјуг/AP Photo/Thibault Camus Ајана је остварио време од два сата, седам минута и 15 секунди. Друго место припало је његовом сународнику Гуји Адоли, који је за победником каснио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 20 секунди. Трећи је био Кенијац Џоспат Боит (2:07.40).
У женској конкуренцији на Париском маратону тријумфовала је Хелах Кипроп из Кеније, која је остварила резултат од два сата, 23 минута и 19 секунди. Она је у самом финишу претекла Етиопљанку Аталел Анмут, која је док је трећа била Фикре Верета (2:23.22).
Beogradski maraton kroz istoriju: Ove godine se očekuje više od 8.500 trkača

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хелах Кипроп и Абеје Ајана победници Париског маратона се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.